9:00h - 13:00h

15:00h - 17:00h

Passeig Dos de Maig, 38

08204 Sabadell

937 123 442

Primera reunió comissaris ambientals

Reunió comissaris ambiental

Aquests dies ha tingut lloc la primera reunió de comissaris ambientals de l’escola, d’aquest curs 2021-22. El nostre centre compta amb una comissió mediambiental formada per alumnes de 1r a 4t d’ESO, que s’encarreguen de desenvolupar el projecte de sostenibilitat de l’escola. Aquest és un projecte dinamitzat per la comissió de medi ambient, formada per mestres i professors de l’escola i coordinada per la mestra Raquel Aranda.

Aquesta comissió és un eix transformador i vertebrador de l’escola i, a la vegada, un projecte que l’escola desenvolupa des de fa molts anys amb uns resultats molt positius, segons la valoració de tota la comunitat educativa. El treball que realitzen la comissió i els comissaris ambientals ens apropa a seguir treballant per millorar certs aspectes del nostre dia a dia i assolir, en part, els Objectius de Desenvolupament Sostenible.

En el cas dels comissaris ambientals, cada curs escolar es tria a un representant de cada classe, el qual exerceix un paper important dins de l’aula i complir amb les següents funcions: Aquest ha de complir amb unes funcions establertes com ara:
-Assistir a les reunions de treball de la comissió de medi ambient de l’escola.
-Portar a terme allò que s’acordi a cadascuna de les reunions.
-Fer de portaveu. Transmetre els dubtes i les idees dels companys de la classe, a la comissió, per tal de millorar la nostra escola i viceversa.
-Participar de les activitats que es proposen des de la comissió.
-Vetllar que totes les classes tinguin cura pel medi ambient, dins de l’aula i en la resta d’espais, de l’escola.

Finalment, al llarg del curs, aquests comissaris duen a terme diferents trobades, on es realitzen diferents dinàmiques i activitats amb l’objectiu d’afavorir un bon funcionament del projecte dins les aules i organitzar algunes de les activitats que es porten a terme per commemorar dies assenyalats relacionats amb el medi ambient. 

Comments are closed.

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a

AGENDA

[tribe_events_list category="escola" limit="5"]
CreaEscola Quality Certificate for Education Website