9:00h - 13:00h

15:00h - 17:00h

Passeig Dos de Maig, 38

08204 Sabadell

937 123 442

Llar d’infants

DESCOBERTA DE L'INFANT

(DE 3 A 6 ANYS)

Autònoms i comunicatius

“La nostra escola, amb la intenció de donar resposta a les necessitats del barri, i d’acord amb el nostre projecte educatiu, tenim en aquests moments un acord de col·laboració i creixement compartit amb la Llar d’infants Els Petits Gegants, ubicada a tan sols 300 metres de la nostra escola (P. Tirso de Molina 13). Les dues entitats fem camí conjuntament, atenent d’aquesta manera el creixement, formació i educació dels infants de 0 a 16 anys.”

– Aconseguir el desenvolupament de la personalitat del nen/a en tots els aspectes.
– Facilitar-li la integració al grup amb el seu triple aspecte de comunicació, col·laboració i respecte.
– Ajudar-lo en l’adquisició d’actitud i valors

Totes les aules tenen de 30 a 40m2 , amb canviadors dins, són molt alegres, amb llum natural i amb tot el mobiliari nou i apropiat a les necessitats dels infants. A més a més, el centre disposa d´una aula polivalent on es realitzen les sessions de psicomotricitat i d’un pati de 260m2 molt assolellat repartit en dues zones ( pati pels lactants i pati per a la resta d’alumnes ).

Tots els àpats estan elaborats per un càtering que cuina de manera artesana i ecològica que ens permet, també, donar resposta a la necessitat d’alguns infants de dietes especials ( celíacs, intolerant a la lactosa i/o a la proteïna de la llet de vaca.) bé sigui de manera puntual o permanent.

Tot el personal que té cura dels infants té la titulació de tècnic/a superior en educació infantil o grau en mestre/a d’educació infantil. Les educadores seran les persones més importants per al nen/a i marcaran les seves referències afectives i educatives. Per això, és molt important que, a part de la seva formació acadèmica, les educadores dels Petits Gegants tinguin valors tan importants com: vocació, tendresa i capacitat per donar afecte i alegria als nens.

Horaris:

El nostre horari és extens i flexible (de 7:30h a 18h ), ajudem a la conciliació familiar. L’escola està sempre oberta, oferim servei 11 mesos a l’any i una setmana a l’agost. Només tanquem els dies festius oficials i fem dos ponts a l’any.

Servei d’acollida:
El servei d’acollida de l’escola és el temps d’atenció als alumnes fora de l´horari escolar que és de 9h a 12h. i de 15h a 18h. Així doncs el servei d´acollida és al matí de 7.30h a 9h.

Preus especials per a famílies nombroses.

Classe d’iniciació a la música: Volem donar un enfocament més màgic a la classe de música fent que a les diferents sessions es treballin des de cançons de bressol, jocs de mans, jocs de falda, danses, cançons tradicionals, instruments i audicions de música clàssica fins a músiques d´actualitat.

 

Massatge infantil: El grup de P0 ( lactants ), realitza sessions de massatge infantil. L´objectiu principal del massatge infantil és l´estimulació dels sentits dels infants, però també afavorir els vincles afectius entre els pares i els nens/es i/o entre cuidadors i infants, mitjançant la comunicació a través del tacte. El massatge infantil facilita els vincles afectius perquè inclou els elements principals per a establir-los: mirada, contacte pell a pell, somriures, sons, abraçades, olors, emissions de veu i respostes.

 

Psicomotrocitat: A l’escola ajudem als infants a adquirir les maduracions motores, lingüístiques i espacials, oferint-los l´espai adequat ( sala psicomotriu ) i el material necessari per experimentar amb el seu cos i amb els objectes, deixant-los córrer, saltar, jugar fent del moviment una font de plaer essencial per al seu desenvolupament global.

 

Excursions i sortides: Excursions i sortides matinals ( grup de P2 ) Creiem convenient i també necessari fer sortides per tal que el nen/a aprengui a conviure en grup fora de l´ambient familiar. Totes les sortides s´avisaran amb antelació i amb la informació corresponent i s´haurà de signar una autorització per cada sortida. És important, doncs, la participació del nen/a en cada una de les sortides, el nen/a que no vingui a les excursions, no podrà venir a l´escola, ja que el personal docent del grup de P2 també està d’excursió.

 

Llengua anglesa: El grup de P-2, fan classes d’anglès un cop per setmana.

Les nostres celebracions: Festes que es celebren a la nostra escola. Treballem i celebrem les festes populars més tradicionals: La Castanyada i els panellets, Nadal fent cagar el tió, Sant Antoni Abad, el Carnestoltes, la Pasqua amb el dia de la mona, Sant Jordi, Sant Ponç i Sant Joan.

 

 

La familia: Obrim les portes a la participació de les famílies, els animem a col·laborar i a participar, per tal que visquin a prop el dia a dia dels infants a l’aula: La festa de Nadal, els berenars amb les mares, la participació dels avis perquè vinguin a explicar contes, la festa de fi de curs. La confiança i la comunicació són la base més rellevant per tal d’afavorir una bona relació entre les famílies i l’escola. La nostra llar proposa espais o moments de trobada per poder atendre les necessitats que, com a pares, ens puguin sorgir: el contacte diaria, l’ús de l’agenda escolar, els informes de seguiment de l’alumne, les reunions pedagògiques, la participació activa de les famílies i les cartes informatives.

 

 

El pati: Al pati de l’escola hi tenim un hort. Des de molt petits els infants senten gust per la descoberta i curiositat pel seu entorn, curiositat que els impulsa a explorar i intentar comprendre el què hi passa. L’hort a la llar d’infants en planteja quines són les descobertes que els infants hi poden trobar. Les activitats que s’hi desenvolupen són: tenir cura de l’hort durant tot el curs, sembrar, regar, collir, tenir cura de l’entorn…

 

 

Projecte de l’hort: un espai que fomenta la col·laboració i cooperació. És un recurs mediambiental que ens ajuda a transmetre no només coneixements sinó valors de col·laboració. Amb l’hort els infants s’inicien en l’art de cultivar amb respecte per a la natura tot observant l’entorn. Sense dubte és un lloc per aprendre mitjançant les vivències directes, experimentant, tocant i sentint els elements naturals.

 

Projecte de l’art: A través de l’art, treballem les figures geomètriques, colors, escultures, pintors, escultors, etc. L’art ens recorda que l’acte d’observar intensament, d’obrir la sensibilitat a l’entorn, produeix una recompensa qualitativa en el procés de viure.

 

Activitats d’anglès: Treballem la llengua anglesa de manera lúdica, a través d’imatges i música. La metodologia de treball ofereix un bon contacte inicial amb aquesta llengua estrangera.

PER A MÉS INFORMACIÓ, CONTACTA AMB NOSALTRES

Si vols rebre informació sobre cursos, activitats i esdeveniments de l’escola.