9:00h - 13:00h

15:00h - 17:00h

Passeig Dos de Maig, 38

08204 Sabadell

937 123 442

L’ESCOLA VEDRUNA IMMACULADA SABADELL, CELEBRA ELS 65 ANYS AL BARRI DE LES TERMES 

Aquest dimarts, 14 de maig de 2024, l’escola Vedruna Immaculada Sabadell ha inaugurat l’exposició “Vedruna, 65 al barri. 200 al món” a la biblioteca Sud de Sabadell.

Amb aquesta exposició celebra els 65 anys d’ençà que va iniciar la seva acció educativa i social en el barri sud de la ciutat sabadellenca. A més, dona el tret de sortida a la celebració dels 200 anys de la congregació de les germanes Carmelites de la Caritat Vedruna, molt arrelades a la ciutat, amb l’escola del carrer Garcilaso, Vedruna el Carme i l’escola Vedruna Immaculada Sabadell. Els 200 anys els celebrarem, oficialment, l’any 2026.

En aquesta exposició es poden veure els orígens de la congregació, que va fundar Joaquima de Vedruna, amb diferents plafons interactius, per conèixer el projecte educatiu de la Fundació Vedruna Catalunya Educació. A més, els visitants, poden gaudir d’un espai dedicat a la història del centre, amb imatges, objectes, maquetes, etc. per mostrar la presència de les escoles i la seva acció social que porten a terme en el nostre municipi.

L’exposició estarà disponible fins al 31 de maig, en horari habitual d’obertura de les instal·lacions municipals.

Finalment, aquesta celebració, s’està realitzant en les 38 escoles de la xarxa Vedruna Catalunya Educació, presents en 33 municipis de Catalunya.

Comments are closed.

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a

AGENDA

[tribe_events_list category="escola" limit="5"]
CreaEscola Quality Certificate for Education Website