9:00h - 13:00h

15:00h - 17:00h

Passeig Dos de Maig, 38

08204 Sabadell

937 123 442

Coneixem Sabadell!

Aquest és el nom del projecte que han dut a terme aquest trimestre els alumnes del 2n cicle d’educació primària de l’escola. Aquest projecte tenia com a objectiu conèixer la nostra ciutat, aprendre sobre on vivim i reconèixer els llocs més emblemàtics de la ciutat. 

Quan van decidir fer el projecte sobre la nostra ciutat , de seguida van tenir clar que a l’hora de fer la programació, la lectura del llibre “Les Sabates esblenades”, de l’autor sabadellenc, David Vila i Ros i la Silvia Morilla, seria l’ingredient imprescindible, perquè fos un èxit. 

Aquesta novel·la ens ha servit de guia per fer el projecte i ha ajudat a tot l’alumnat i els mestres a conèixer i prendre consciència de tot allò que la ciutat és i també a despertar l’interès en els edificis emblemàtics, personatges i esdeveniments històrics, sabadellenquismes, curiositats.

A part del llibre s’han treballat diferents propostes de treball algunes de les quals són pensades per l’autor i la Sílvia. Hem visitat alguns edificis i espais públics, hem treballat el lèxic, que és molt ric, i també hem fet algunes idees plàstiques, com creació de la Ceba típica de Sabadell, el Skyline de la ciutat i fer dibuixos dels edificis. A part d’això, s’ha treballat l’expressió oral, on s’han centrat sobretot en el primer capítol “Una tarda de tempesta” i els alumnes han fet una petita representació d’aquest. Els alumnes han gaudit sabent més curiositats del lloc on viuen.

Per finalitzar el projecte, s’han obert les portes de l’escola a les famílies amb l’objectiu d’ensenyar allò que s’ha fet a dins de l’aula. A més a més, es va convidar a l’autor de la novel·la i es va oferir a tots els assistents les postres típiques de Sabadell, les belgues.

Equip segon cicle de primària.

Comments are closed.
ÚLTIMES NOTÍCIES

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a

AGENDA

[tribe_events_list category="escola" limit="5"]
CreaEscola Quality Certificate for Education Website