9:00h - 13:00h

15:00h - 17:00h

Passeig Dos de Maig, 38

08204 Sabadell

937 123 442

Serveis a l’escola

SERVEIS ESCOLARS

ACOLLIDA MATINAL

Ajudem a conciliar l’horari laboral i escolar de les famílies de 07:45h a 09:00h

EINES DIGITALS

Tots els alumnes disposen d’un usuari per accedir a Google apps educació, així com accés a la plataforma Clickedu.
A l’ESO cada alumne disposa d’un Chromebook per treballar.

CAIXA PROINFÀNCIA

Programa dirigit a infants i adolescents entre 3 i 16 anys de famílies en situació de pobresa o vulnerabilitat social.

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS amb el suport de l'Ajuntament de Sabadell

NATACIÓ

El nivell de satisfacció de nens/es i famílies és molt gran, degut a l’alt nivell de qualificació dels monitors/es encarregats de les piscines municipals.Juntament amb L’UFEC, oferim aquest servei de natació als nostres alumnes.
L’activitat es duu a terme els divendres en dos torns de 17’30 a 19’00 hores.

PATINATGE

El patinatge a l’escola sempre ha estat una de les activitats més sol·licitades, i estem molt contents que tot i l’ampli ventall d’activitats que poden fer els nens/es a la nostra escola, el patinatge continuï cridant l’atenció dels nostres alumnes.
Comptem amb dues monitores molt preparades i motivades per ensenyar i alhora engrescar els nostres nens i nenes. Durant el curs es pretén participar a les trobades del consell esportiu de Sabadell.

FÚTBOL SALA

El futbol sala fa molts anys que es desenvolupa al centre cada dia de la setmana, a causa de la gran demanda que tenim a l’escola per aquesta activitat. Aquest curs hem tingut una molt bona acollida per part dels nostres alumnes, i enguany tenim diferents categories d’equips, masculins, i femenins. Durant el curs els nostres equips participen en la Lliga del consell esportiu de Sabadell.

INICIACIÓ ESPORTIVA

Dirigida a nens/es de EI3, EI4 i EI5 d’Educació Infantil, amb l’objectiu d’aconseguir una aproximació a les diferents pràctiques esportives i desenvolupar aspectes relacionats amb la psicomotricitat com són el control físic i mental, la fluïdesa de moviments, la precisió, la imaginació o la intuïció.

BÀSQUET

Juntament amb el Sabadell Sud Club Bàsquet reprenem una extraescolar que té molta història a la nostra escola. Aquesta activitat està dirigida als alumnes de primària.

LLENGUA ANGLESA

Aquesta activitat està dirigida als alumnes de EI4, i fins a 4t d’ESO. En aquesta extraescolar es busca aconseguir la millora en l’idioma estranger i reforçar la matèria depenent del temari aplicat durant el curs. Els alumnes treballaran diferents conceptes a través d’activitats en anglès.

PER A MÉS INFORMACIÓ, CONTACTA AMB NOSALTRES

Si vols rebre informació sobre cursos, activitats i esdeveniments de l’escola.
CreaEscola Quality Certificate for Education Website